Tag Dari Iekah Mokri

| Isnin, 15 November 2010

alamak kena tak dengan si Iekah Mokri ler...
hehehhe..
tq yer iekah...
dapat tag award cam ni memang le seronok..
cuma line ni macam siput.. tu yang susah nak menjawab tu..

k.. mari kiter selesaikan semua tag si iekah ni yer..

  • Nick name untuk tuan punya blog?
- ok kawan-kawan panggil Fir, Fira, Aqis tapi dalam cni selalu guna nick Chienta jer
(tapi bukan chinta canduri yer hehhee)

  • Ucapan untuk yang memberi award..
- terima kasih banyak-banyak yer cik Iekah yang comel... len kali bagi le lagi tag kat saya hehehehe

  • Fav artist/singer/group
- ermm.. ntah ea.. aku layan semua jenis muzik asalkan ianya sedap di dengar

  • alamak nak tag pada sape ea..
- ermm 1st sekali nak tag kat en tersayang dino
-yang ke dua nak tag kat yg comel Sca ndx
- seterusnya ....... cik bintang
- dan lagi...... Deno
dan yang lain-lain yang follow blog aku ni... korang semua kena tag dengan aku secara langsung yer hehehehe... tak larat nk masukkan semuanyer hehehhehe

3 ulasan:

{ syamz } at: 15 November 2010 7:19 PG berkata...

tag ni untk ape... :)

{ Chienta Hatiku } at: 15 November 2010 5:36 PTG berkata...

heheh tag ni untuk bermesra-mesra sesama blogger le en syamz... kalau x jawab jaga ler yer... cepuk nanti... merajuk setaun!

{ Sca Ndx } at: 6 Disember 2010 1:17 PG berkata...

ler. baru tau. sorry tak pasan :)

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku