Mata X Leh Tutup.. Tengok Gambar Bogel!

| Khamis, 11 November 2010

Apasal ntah..
tadi dah cuba nak lelapkan mata,
tapi x boleh le pulak..
adoi..
sape leh bagi aku ubat tido ni..
bekalan yang sedia ade sudah habis...
kakakaka..
if mak cu tgk ape aku tulis ni mahu kena lempang pipiku yang lembut ni..
wakakakaka...

selak-selak gambar lama..
tiba2..!!!
terpandang le satu gambar ni..
gambar bugel

alalalalala
gambar bugil masa tecik2 dulu ler...
aiyak!!!
tak kan gambar bugil dh besor2 ni..
malu ler...

acecececee..
bila kata je nak letak gambar bugil..
ramai le yang nak menengoknyer..
gatai !!!
kakakakakkaa..
jom layan gambar bugil di bawah ni

"



"


"



"




"








2 ulasan:

{ mummysyafie } at: 12 November 2010 9:32 PG berkata...

hahaha..cantik lak panties dier tu. kaler putih jarang²...cekci..

{ HafizRahman.com } at: 12 November 2010 11:43 PTG berkata...

wahahhahahaha...sengal...=-P

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku