Pagi Tahun Baru Yang Sepi

| Sabtu, 1 Januari 2011

Selamat Tahun Baru Kawan-Kawan..
Pagi ni bangun je dari tido.. terasa semuanya baru bagiku..
sepi.. erm memang le sepi..
adik plak keje shift pagi..
dapat plak msj yang menyedihkan hati..

tapi..
WAKE UP!! WAKE UP!!
mana boleh sedey2 di awal tahun baru ni..
takut nanti ia berlarutan hingga ke hujung tahun..
berikan senyuman manis di depan cermin untuk bangkitkan semangat..

Jangan fikir yang kita sendiri kerna pasti masih ada yang berada di sisi..
then bila bukak FB..
ternampak my twins kat sana..
wah.. she was back..
Hinata..
miss u so much!!
banyak citer nak story kat dia..

ape azam baru korang tahun ni?
azam aku?
ermm
kerjaya aku kot..
nak jadi yang terbaik..
cinta?
entahlah..
biarlah Tuhan yang menentukannya..

ok!..
nak mandi sat..
musyuk ni x mandi lagi..



1 ulasan:

{ NARDtheNERD } at: 1 Januari 2011 10:45 PG berkata...

happy new year!!.
mulakan hari dengan senyuman..=))

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku