Hari Itu Akan Datang

| Jumaat, 28 Januari 2011

Malam tadi ntah macam mana tergerak hati tuk tgk citer
Aku Masih Dara
act lama gak nk tgk tapi mcm malas le plak...
1st yg aku fikir citer ni mesti melewe-lewe sangat...
mula2 tgk dah nak main cium2 laga2 pipi...
tapi bila aku terus tgk..
ok gak citer tu...
kalau 5 bintang tu..
i will give 3 star ler...

hehehehe..
terbayang skit sebanyak perangai nakal aku yang kdg2 lepak gi clubbing gak..
sorry tapi i x minum k..
kdg2 tu terpaksa pergi atas urusan tugas kepada negara..
n sometime pegi tuk suka2...
api masih dlm kawalan..
mukan mcm semalam yang laga pipi laga badan mcm tu...

yes right im not a really good person..
tapi masih dapat mengawal maruah diri..


maruah seorang wanita hanya untuk seorang lelaki yang boleh mendidik kita ke jalan Allah..
ermmm... ambik skit ayat dari filem tu..
tui jugak..
kat mana nk cari lelaki mcm Firdaus dalam citer tu skrg ni...
may be ada..
tapi ntah terselit kat mana ea..

btw sakit plak mata tengok lakonan Diana Amir ngan Farid Kamil yang terlalu
hurmmm..
maleh le nk citer..
sape yang dh tgk tu tahu le yer
hehheehe

2 ulasan:

{ ::fatihahanapi:: } at: 28 Januari 2011 8:17 PG berkata...

asyraf macm acting dibuat2. stil tak ley tandingi cerita syurga cinta. sempoi dan dan bersahaja :)

{ TiMmiE } at: 28 Januari 2011 8:27 PG berkata...

citer tu msg die bagus tp mcm u ckp la.mnyampah ngn pelakon2 dia yg mcm amik kesempatan utk wat adegan2 hot terlampau. tak perlu pun takpe. citer jalan gak. sian lak si ashraf tesepit dlm cite cmtu. hmm..

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku