Puteri Kayangan VS Prince Charming

| Sabtu, 15 Januari 2011

Juz Now tengok citer
"Puteri Kayangan"
so sweet..
dreaming girl macam si lara lebih kurang macam aku kot..
hehehehe tapi masa zaman sekolah dulu lagi teruk kot..
aku memang suka berangan..
kekeke... syhhh.. jangan bagi tahu orang k...


ni bila dah dewasa skit ni..
( skit ke? )
kekekkee...
masih nak berangan lagi..
tapi masa tuk berangan tu dah kurang le skit..
kalau dulu selalu berangan time nak tido ..
sekarang ni x sempat berangan tapi dah zzzzz dulu kekkekkee...

prince charming?
huhuhuhu im waiting 4 that..
kalau ikut angan-angan le kan..
aku nak prince charming yang datang berkuda..
hensem... tinggi..
wahhh... selamatkan si puteri dari ditelan raksaksa yang ganas...

kena peluk ngan prince charming..
naik kuda sama2..
waaahhhh so sweetttt!!!

stop it..
tu dalam mimpi jer ler..

ok ler..
nampaknya entry mengarut aku ni..
dah sampai tahap maksima..
permisi dulu yaaa!!

1 ulasan:

{ :: noremy anak rahmat :: } at: 16 Januari 2011 12:42 PG berkata...

follow & blogwalking..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal! (^______^)


p/s:lara tu cute bila berangan..ngee..

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku