My Fon Is Not My Best Friend

| Sabtu, 1 Januari 2011

My fon is not my best friend..
rasanya orang-orang yang dekat dengan aku tahu perangai aku ni..
termasuk le adik-adik aku..
kenapa aku kata macam tu?

  • aku le insan yang paling malas cas tipon aku.. selalunyer orang lain yang selalu tolong cas tuk aku.. tq my sister yer..
  • selalu je tertinggal fon.. tak kisah le.. kat umah ke.. opis ke.. kampung ke.. tandas ke..
  • aku selalunya tak tahu kat mana letaknyer fon aku.. x ambik kisah pun..
  • no aku sendiri pun aku tak berapa nak ingat kakakakka..
  • paling malas balas msj.. atau jawab call.. alaaa kadang2 bukan sengaja sebab masa tu aku pun tak tahu mana letak fon aku tu.. nak wat cam ne..
  • selalu malas nak top up fon aku ni.. tolong top up boleh?? hehhee
  • waaaa... memang aku selalu anak tirikan fon aku ni.. sorry yer.. mak tak sengaja nyah!!

2 ulasan:

{ Thalhah Amir } at: 1 Januari 2011 2:00 PTG berkata...

haha. sama la kita yer. cuma sy no tefon ingat la. haha.. jom join forum komuniti buat blogger http://syoknyerblogging.4forum.biz/

{ MéuzAngelo™ XXIII } at: 1 Januari 2011 2:32 PTG berkata...

sama la..
aku paling mls nk topup, nk charge henset..

tak topup sbb aku single, tak charge sbb aku mls..

kadang2, bile kuar berjalan yg memerlukan khidmat GPS henset aku, bateri pulak habes.. hehe

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku