WANITA BERAMBUT TERPANJANG DI DUNIA

| Isnin, 28 Jun 2010


act aku tak tahu le sama ada dia ni yang terpanjang sekali di dunia..
tapi ini le yg terpanjang yang aku pernah tengok..
kalau korang ada jumpa yang lebih panjang tolonglah bagi tahu aku...







aduhai... ini lah di antara sebab mengapa aku berambut pendek..
adeiii x sanggup ler




1 ulasan:

{ ciK LyndaWawa igUana } at: 28 Jun 2010 5:57 PTG berkata...

saya pun tak sanggup..hehehe

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku