:. Sayang Atuk .:

| Ahad, 13 Jun 2010
My atuk sakit aku no mood nak menulis
huhuhu
aku harap atuk cepat sembuh
aku x bersedia lagi nak kehilangan atuk yang tersayang
Ya Allah Selamatkan atuk aku..
Sayang Atuk...

2 ulasan:

{ hanie@nisya } at: 13 Jun 2010 10:21 PTG berkata...

ku dah lame kehilangan atuk n nenek.. Teros bdoa smga dia cepat ok :)

{ Chienta Hatiku } at: 28 Jun 2010 5:05 PTG berkata...

yup... akan terus berdoa... luv my atuk so much

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku