Rahsia Si Puteri

| Khamis, 17 Februari 2011

balik keje tadi macam biase ler..
aku singgah di Seven E ..
sempat gak aku capai beberapa buah komik..
dah lama tak beli komik ni..
habis dah stok tuk di baca kat umah...

budak lelaki cashier tu macam budak baru jer..
muka berkerut3 tgk aku beli komik sampai 5 buah...
awat??
orang dah besor panjang macam aku tak leh baca komik ker??
urwekk!!


ok berbalik pada kimik yang aku beli tadi..
ok ni citer dia serba sedikit yer...

RAHSIA SI PUTERI

mengisahkan seorang gadis cantik yang lasak..
masuk sebuah sekolah baru..
tapi cuba nak control cun..
berlagak mcm sorang puteri...
walhal lama2 kantoi gak le kekasaran perangai dia tu..
then mcm biase ler..
ade hero hensem yang suka kat dia..
memang cute citer ni..
rugi korang tak baca tau..
meh baca hasil tangan

SHIRASHI YUKI

jangan lupa beli yer..!!


2 ulasan:

{ KUKY.k.i.e.r.a. } at: 18 Februari 2011 12:24 PTG berkata...

mcm best!! nk beli jga la,, :)

{ Chienta Hatiku } at: 18 Februari 2011 12:34 PTG berkata...

beli jgn x beli hehehhe

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku