Kena Tifu Lagi

| Jumaat, 18 Februari 2011

selalu sangat kena tipu sampai rasa kat hati ni..
ahhh lantak ler..
malas nak fikir..

macam seronok je mereka2 ni menifu kita kan?
manis kot?
macam gula...

kdg2 kita menifu untuk kebaikan..
untuk menyelamatkan keadaan..
tapi yang tak best tu mereka menifu untuk mengambil kesempatan..
hampehnyer..

maybe sebab orang yang menifu kita tu rasakan..
yang kita ni tak penting kot buat mereka..
yer le kot..
:(

apepun life must go on k!!

1 ulasan:

{ Ms. Dyla Qistina } at: 23 Februari 2011 7:03 PTG berkata...

u...

x yahla kawan ngan penipu lgi. bek u kawan ngan i. :) be happy k girl! :) Thanks follow my blog. :)

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku