:. Kelucahan Melampau .:

| Jumaat, 2 Julai 2010
Pagi ni semua bermula dengan kesuraman..
may be sebab cuaca mendung kot..
sampai opis pun x semangat..
masa Iz hantar tadi pagi pun everything macam blur jer..
marah lagi le tu..
keje banyak plak yang nak disiapkan
x tahu nak mula dari yang mana satu..
last2 blog jugak yang aku hadap..
kekekekeke..
( alasan )
aku tahu Iz tu jarang bukak my blog..
tapi if dia terbaca le kan..
im so sorry k..
jangan le marah2 nanti kena jual...
hehehehehe..
ermm hari ni malas le nak buat keja..
minggu depan je lah buat.....
yang paling best x sabar tggu malam ni....
nak pi shopping!!!
wahhhh....... seronok2!!

2 ulasan:

{ Hazman } at: 2 Julai 2010 7:59 PG berkata...

Tajuk post entry yang memang tak bleh blah.... hohohoho....

{ Chienta Hatiku } at: 2 Julai 2010 8:02 PG berkata...

kekekekekeke..... wahhhh jangan marah hazman... nanti kena jual!! kekek3

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku