:. Bidadari Syurgaku .:

| Selasa, 6 Julai 2010

Hari ni rasa happy sangat..

walaupun penat seharian bekerja..

ape pun hati rasa senang bila si dia tujukan satu lagu untuk aku..

best2!!!..

rasa terawang-awang le sekejap kekekekeke...

meh le layanzzzz....

Bie ;

tq yer..

nanti comel fikir lagu yang sesuai tuk Bie k!!..

Tungguuu!!



Kangen Band – Bidadari Surgaku


kamu telah tinggal dalam hati

dan takkan ku lepas lagi

tetaplah kau di sini


kamu bagaikan bidadari

datang dan turun ke bumi

dan menetap dalam nadi


kamu wanita pilihanku

kamu cinta matiku

hiduplah bersamaku


kamu redakan ambisiku

menepiskan khilafku

bidadari surgaku


* bila kita bersama

kita kan bahagia

kan ku dendangkan lagu

itu hanya untukmu


reff:

bila engkau pergi

bawaku bersamamu

karna ku setia padamu


ku mohon padamu

jadilah pengantinku

aku takut kehilanganmu


repeat *

repeat reff [2x]


karna aku takut kehilanganmu

karna aku takut kehilanganmu

karna aku takut kehilanganmu



p/s : try le korang dengar... memang best!!

2 ulasan:

{ nisya } at: 7 Julai 2010 4:21 PG berkata...

romantiknyer!! :)

{ Chienta Hatiku } at: 8 Julai 2010 5:37 PTG berkata...

kekekekke yer ker?

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku