:. Cinta Bersulam Dusta .:

| Jumaat, 2 Julai 2010

Bukan niatku kekasih meninggalkanmu
Namun hati rasa pedih dipermainkanmu
Kita memang berkasih memang bercinta
Namun hatiku merintih kutak bahagia hidup denganmu

Jikalau dulu akulah segalanya
Kau tatangiku aku tempat bermanja
Namun mengapa engkau berubah
Jadi duri hidup ku
Mudahnya engkau mempermainkan cinta
Manis di bibir rupanya sandiwara
Tinggallah aku sendirian di sini menangis tak berlagu

Cinta bersulam dusta
Airmataku jatuh ke riba
Kurawat jiwa yang meronta
Hapuskan sengsara

Tiada guna menangis kupujuk hati ini
Ada baiknya aku berlalu terus berlalu
Kucuba dan kucuba melupakan dirimu
Dan menolak engkau dari mimpiku

Bukan niatku kekasih meninggalkanmu
Namun hati rasa pedih dipermainkanmu
Kita memang berkasih memang bercinta
Namun hatiku merintih kutak bahagia
Hidup denganmu... hidup denganmu

4 ulasan:

{ zumiela7 } at: 2 Julai 2010 8:10 PG berkata...

teringat kat besh frenn yg baru je break-up ngan bf die..cian la plak...

{ diriku } at: 2 Julai 2010 8:14 PG berkata...

he2..dlm maksud ni =]

{ Chienta Hatiku } at: 2 Julai 2010 8:20 PG berkata...

huhuhuhu same lerr

{ Nur Areefah } at: 2 Julai 2010 8:28 PG berkata...

menyentuh ~

:|

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku