SELAMAT ULANG TAHUN EN BINTANG

| Isnin, 21 Mac 2011

Act dah semalam birthday my frenz ni..
En Bintang!
happy beday k..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
cepat2 bertemu jodoh idaman hati..
hehehehe..

HAPPY BIRTHDAY DAN TERIMA KASIH KERNA SUDI JADI SAHABAT YANG BAIK SELAMA NI!!


2 ulasan:

{ Ahmad } at: 31 Mac 2011 5:26 PTG berkata...

ni sayam org tu nih..hehhehe..

{ Chienta Hatiku } at: 4 April 2011 7:19 PG berkata...

ler... syg as a frenz je ni hehehe

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku