:. Entry Ntah Ape2 .:

| Sabtu, 15 Mei 2010
Hari ni tido sampai lewat petang..
macam orang makan pil tido.. sedar2 dag kui 5 petang..
pintu bilik berkunci.. x dak sape le plak yang mengetuk atau memang aku yang dah tido mati sampai tak dengar sore orang mengejut... huhuhu
malam tadi x tido sampai ke pagi... sampai kui 6 pagi aku melayan astro..
ntah ape2...
ni pu sebenarnya masih lalok2 lagi coz bangun dari tido..
( bukan lalok benda len k )
hujan le plak kat sini... huhuhu
macam nak sambung tido je lagi..
tapi terdengar plak sore atuk kat luar tu..
"mangun... mangun.. dah nak maghrib ni"
huhuhuhu so dengan malasnya aku nak bangun le ni..
wawaawa mandi hujan2 ni... sure le memang kena mandi air panas...
sejukkkkkkk.......

1 ulasan:

{ hanie@nisya } at: 15 Mei 2010 10:31 PTG berkata...

hujan memang ubat tido :)

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku