Bukan Ler Baru Sangat

| Khamis, 13 Mei 2010
Ni adalah blog baru aku..
walhal aku bukan le baru berblog..
nak kata otai tu pun belum le sampai tahapnyer..
tapi adelah dalam setahun dua mengenal dunia blog ni..
cuma ni adalah blog aku yang terbaru ler..
ermmm mesti ade yang tanya nape aku wat blog baru lagi ni..
jawapannyer... ermm nape ea?? hehehe
aku pun x tahu ler..
may be blog ni akan jadi diari aku untuk tahun 2010 ni kot..
( ceh.. padahal dah nak masuk setengah tahun baru nak citer pasal diari)
hehehe apepun aku harap korang yang singgah di sini will enjoy dengan blog aku ni..
pada yang tak suka dengan hasil tulisan aku ni harap2 tutup mata n tutup je page aku ni dari skrin korang tu hehehehe..
"
""
kalau ade yang sudi jadi follower lagi bagus... leh kongsi macam2 citer lepas ni k..
korang follow aku.. aku follow le korang balik...
muahhhh hidup bloger2 di Malaysia..

2 ulasan:

{ vanilla popsicle } at: 13 Mei 2010 4:25 PTG berkata...

sama lah kita. blog baru juga. dulu start blog tahun 2007. tapi dulu blog personal :)

{ Chienta Hatiku } at: 13 Mei 2010 5:10 PTG berkata...

hehehehe... tu ler.. ber blog ni mula2 saje suka2 jer.. lama2 makin syok le plak :P

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku