:. CALL DARI YANG X DI SANGKA .:

| Jumaat, 14 Mei 2010

waaaaa....
aku baru jer.... dapat call dari seseorang..
yang rasanya dah 6 bulan kot aku x dgr sorenyer..
terkejut giler aku..
dah le aku baru mangun tido..
lidah pun kelu je nak kata ape..
then aku kata kat dier.. nanti aku call balik aku tgh bz laa ni..
walhal aku dah separuh gegel dah...
waaaa apa dai nakkk????
saat aku dah mula lupakan dia.. wat pe dia dtg balikk...
huhuhuhuhuhu
giler aku cam ni...

1 ulasan:

{ vanilla popsicle } at: 14 Mei 2010 7:28 PTG berkata...

siapa? siapa? ex ke?
haha sumpah busy body!!!

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku