:. Lama X Menulis .:

| Isnin, 27 September 2010
lama tak menulis kat sini..
rindu le plak..
tak ada masa atau tak ada mood nak menulis..


kenapa x de mood?
sebab x de mood le..
hehehehe..

sunyi..
sepi...
sayu jer..



2 ulasan:

{ n@jwamz } at: 27 September 2010 3:23 PTG berkata...

haha blog da jadi tmpt kte mengarut kan....haha :)

{ Chienta Hatiku } at: 27 September 2010 4:07 PTG berkata...

kekeke betui... mengarut je le kat sini x de org marahnyer hehehe

Senarai Blog Saya

Ada Penulis Lain Di Blog Saya!

HYe Mr blog..
satu hari tak bertemu kamu chienta jadi rindu...
Muacccs mr blog..

mr blog..
chienta nak bagi tau..
nanti akan ade penulis baru dalam blog ni..
penulis jemputan?
ermm lebih kurang macam tu lah..
Mr Star nama dia..
Incik Bintang..
kekekke chienta tak tahu apa yang dia nak tulis..
tapi silap2 chienta leh gaduh pasal entry dengan dia kat sini..
hehehhe gurau je..
incik bintang baru nak try2 jadi blogger..
so let him try ok...

mr blog jangan terkejut..
be nice to him ok..
so ..
jom kite tunggu ape entry pertama dari Inbcik Bintang!!!
ZassSSssss!!
 

Copyright © 2010 Chienta Hatiku